Despre noi

Punem în legătură date, oameni, idei și soluții pentru o viață mai bună în oraș

La H.appyCities milităm pentru folosirea acestor resurse adesea ignorate la nivelul orașelor punând la dispoziție unelte digitale pentru a folosi această inteligență colectivă și potențial de inovare pentru a găsi colaborativ soluții pentru problemele orașului.

Date – Încredere – Oameni

Scopul Asociației îl constituie creșterea calității vieții comunităților prin colaborare și transformare digitală pe trei direcții: dezvoltare, facilitare și transfer de cunoștințe.

Dezvoltare

Dezvoltăm comunități incluzive și inovative prin stabilirea unor relații cu actori relevanți pentru implementarea unor proiecte durabile. Ajutăm la consolidarea de parteneriate economice, sociale, pentru dezvoltarea orașelor inteligente (smart city) pe plan socio-economic, utilizând resurse private și publice pentru îndeplinirea obiectivelor. 

Facilitare

Facilităm găsiriea unor modalități noi de a genera dezvoltare la nivelul comunităților prin conturarea unei strategii de transformare digitală și dezvoltare comunitară. Activitățile și proiectele asociației sunt bazate pe colaborare activă între cetățeni și instituții, pe implicare socială individuală și în echipă, voluntariat, excluzând orice fel de discriminare politică, pe baze economice, rasială, sexuala sau confesională.

Transfer

Transferăm cunoștințe prin promovarea inițiativelor și proiectelor locale, naționale, internaționale, pe tematicile transformării digitale și orașelor.

Echipa noastră

Cristina Șiscanu

„Fata de la marketing” știe să explice mai bine ce facem (aici o ajută și experiența internațională și curiozitatea înnăscută).

Un profil mai serios găsești aici: https://www.linkedin.com/in/cristina-siscanu/

Laura Iancu

Inginera echipei, calculată și rațională, cu peste 10 ani de condus proiecte de tehnologie. Acum dedicată implemetării soluțiilor inovative în orașe.

Mai organizat aici: https://www.linkedin.com/in/laura-iancu-18125a15/

Radu Puchiu

Designer, pasionat de guvernare deschisă, digitalizare și soluții inovative pentru orașe. Cei peste 11 ani de administrație publică l-au făcut mai înțelept sau așa vrea să pară.

Dacă ai răbdare vezi mai multe aici: – https://www.linkedin.com/in/puchiu/

Suntem doritori să găsim oameni la fel de „nebuni”

Vino alături de noi!